Aparatul PROSKI Simulator te va ajuta să te pregăteşti la cel mai înalt nivel pentru aventurile sportive din sezonul de iarnă.

Simulatorul PROSKI este aparatul ideal de fitness care antrenează şi îmbunătaţeşte echilibru, rezistenţa, coordonarea şi reflexele.

Olimpicul Filip Flisar a utilizat Simulatorul PROSKI în pregătirea lui.

Pregătirea pentru sezonul de schi nu a fost niciodată mai distractivă. Antrenamentul cu PRO SKI Simulator implică mişcarea întregului corp care te va ajuta la îmbunătăţirea tehnicii de schi şi îţi va permite să te bucuri de perioada de schi mai repede şi mai în siguranţă. Toate mişcările exersate pe simulator vor fi mai uşor de aplicat pe zăpadă.

Aparatul este destinat utilizării atât acasă cât şi în sălile de fitness. Fiind mai accesibil ca şi preţ faţă de produsele similare existente pe piaţă, simulatorul a fost adoptat de multe echipe, şcoli şi cluburi de schi din Europa şi din întreaga lume.

Antrenamentul de schi cu Simulatorul PROSKI timp de 10 minute simuleaza aproximativ 500 de mişcări sau viraje care echivalează cu coborârea a 3-5 pârtii de schi

Exerciţiile cu Simulatorul PRO SKI sunt simple şi pot fi efectuate de întreaga familie de la un copil de 3 ani până la un bătrân de 90 de ani.

Excelent antrenament pentru echilibru

Mai multe studii independente au arătat că exersând regulat balansul nu doar că previne accidentările muşchilor, tendoanelor şi ţesutului conjunctiv, dar totodată îmbunătăţeşte simţurile.

Prin activarea şi relaxarea musculaturii tensionate, în timpul antrenamentului cu simulatorul PRO SKI are ca efect benefic reducerea durerilor de spate şi stabilizarea articulaţiilor.

Mulţi schiori concurenţi se antrenează cu ajutorul Simulatorului PRO SKI deoarece în ciuda antrenamentelor intense pe uscat, se află în imposibilitatea antrenării muşchilor specifici pentru a avea o condiţie fizică optimă.

Basic MiniPowerProfessional

DESCRIERE

Simulatorul Basic Mini este proiectat pentru copii până la 145 cm, dar se poate utiliza şi de adulţi pentru exerciţii de fitness de mică intensitate. Este un model nou din binecunoscuta serie Pro Ski Simulator şi un produs foarte util pentru exerciţii de fitness, dezvoltarea coordonării şi a echilibrului. Se pretează pentru utilizarea la exerciţii în grup. Este recomandat instituţiilor care se ocupă cu educaţia fizică la copii şi adolescenţi.

Power

DESCRIERE

Simulatorul Power a fost dezvoltat pentru schiori avansaţi şi schori de performanţă. Diferenţa faţă de alte simulatoare PROSKI este dimensiunea mărită şi setările de dificultate, însă diferenţă principal constă în posibilitatea efectuării antrenamentului utilizând clăparii. Cadrul simulatorului Power este extins cu 50 de cm, având o lungime totală de 220 cm. Simulatorul Power suportă până la 8 tipuri de ajustări a elasticelor suţinând utilizatori până la 150 kg.

profi

DESCRIERE

Are ca bază modelul standard dar în plus conţine un cadru revoluţionar care are capacitatea de a simula perfect virajele efectuate pe o pârtie reală de schi.

A fost dezvoltat special pentru schorii de top şi cei profesionişti. Datorită tehnologiei avansate, simulatorul oferă perfect o senzaţia de coborâre pe o pârtie reală. Simulatorul se pretează pentru antrenamentul fizic şi tehnic în sezonul competiţional. Nici un alt aparat nu poate simula atât de veridic senzaţia de schi.