O singură mişcare efectuată cu ajutorul simulatorului antrenează multiple grupe musculare asigurând un antrenament complex întregului corp, fiind unul dintre avantajele acestui aparat în comporaţie cu alte aparate de fitness.Simulatorul PRO SKI este ideal pentru tonifierea întregului corp, ceea ce reprezinta un subiect de interes în special pentru femei.
Unul dintre avantajele acestui simulator este faptul că nu efectuează mişcări sacadate şi nu imprimă impulsuri fiind perfect sigur pentru articulaţii.Un alt avantaj îl reprezintă formarea echilibrului, deoarece principiul de utilizare se bazează pe controlul echilibrului, prin exersarea transferului greutăţii pentru a  menţine corpul într-o poziţie de echiliru.
Simulatorul PRO SKI un aparat de fitness foarte eficient ce ajută la pierderea în timpul unui antrenament în jur de 700 de calorii – la fel de mult ca şi o bandă de alergat.

BasicBasic MiniStandard Ski Simulator

DESCRIERE

Modelul de baza al seriei PRO SKI Simulator este destinat atât schiorilor începători cât şi celor avansaţi. Simulatorul are inclus şi un sistem de fixare pentru beţe de schi. Mişcarea se desfăşoară pe un singur plan. Acest model are 6 nivele de intensitate şi asigură un antrenament eficient al tehnicii, balansului şi coordonării. Simulatorul face posibilă efectuarea antrenamentului de schi chiar şi acasă unde poate fi folosit de întreaga familie. Utilizarea simulatorului doar câteva minute pe zi, duce la dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţirea technicii de schi, dezvoltă coordonarea şi echilibrul corpului.Utilizarea simulatorului are ca rezultat o mai bună şi eficientă tehnică de schi pe pârtie.

DESCRIERE

Simulatorul Basic Mini este proiectat pentru copii până la 145 cm, dar se poate utiliza şi de adulţi pentru exerciţii de fitness de mică intensitate. Este un model nou din binecunoscuta serie Pro Ski Simulator şi un produs foarte util pentru exerciţii de fitness, dezvoltarea coordonării şi a echilibrului. Se pretează pentru utilizarea la exerciţii în grup. Este recomandat instituţiilor care se ocupă cu educaţia fizică la copii şi adolescenţi.

DESCRIERE

Simulatorul Standard oferă acelaşi tip de antrenament ca şi simulatorul de bază însă are o tehnologie mai avansată datorită Computerul ST Control care furnizează informaţii adiţionale privind calitatea antrenamentului prin ecranul cu touch LCD. Simulatorul Standard se potriveşte mai bine schiorilor avansaţi. Computerul ST avertizează utilizatorul privind postura greşită a gleznelor, genunchilor şi şoldurilor.
Computerul ST monitorizează fiecare mişcare şi emite avertismente auditive pentru utilizarea greşită. Simulatorul ajută la reglarea posturii şi optimizarea presiunii exercitate în timpul efectuării virajelor, individual pe fiecare picior în parte.