BASIC SKI SIMULATOR

DESCRIERE

Cunoștințe de bază și tehnică de îmbunătățire
Modelul de baza al seriei PRO SKI –Simulator este destinat atât schiorilor  începători cât şi celor avansaţi. Simulatorul are inclus şi un sistem de fixare pentru beţe de schi. Mişcarea se desfăşoară pe un singur plan. Acest model are 6 nivele de intensitate şi asigură un antrenament eficient al tehnicii, balansului şi coordonării. Simulatorul face posibilă efectuarea antrenamentului de schi chiar şi acasă unde poate fi folosit de întreaga familie. Utilizarea simulatorului doar câteva minute pe zi, duce la dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţirea technicii de schi, dezvoltă coordonarea şi echilibrul corpului.
Utilizarea simulatorului are ca rezultat o mai bună şi eficientă tehnică de schi pe pârtie.

CARACTERISTICI

CĂRUCIOR TIP B

Căruciorul B-Type este proiectat pentru schiori de nivel mediu şi avansat. Are posibilitatea setării a 2 poziţii pentru suportul de picioare, în funcţie de greutatea corpului. Suportul de picioare este locul de poziţionare în timpul antrenamentului. La baza căruciorului se află benzi elastice ce permit reglarea în funcţie de greutatea corpului.

Compatibil cu cadrul Radical, Power şi Race.

OPRITOR

Opritorul previne impactul dur la capătul cursei. Este benefic pentru corp deoarece absoarbe şocurile şi conferă un antrenament plăcut şi confortabil.

BENZILE ELASTICE

La baza căruciorului există benzi elastice. Benzile elastice se ajustează în funcţie de greutatea persoanei care efectuează antrenamentul. Sunt uşor de ajustat.

CADRU SUPORT

Simulatorul are în componenţa sa un cadru care reprezintă un suport pentru întreg sistemul inclusiv pentru beţe. Folosirea cadrului suport în timpul antrenamentului ajută la menţinerea echilibrului. Schiorii mai avansaţi pot efectua antrenamentul fără a se folosi de susţinerea cadrului suport având astfel mâinile libere sau pot folosi beţele, aşa cum se poate vedea în videoclip.

SUPORTUL PENTRU PICIOARE

Planul înclinat al suportului pentru picioare ajută la antrenamentul a două mişcări: cantare şi rotaţie. Manual, suportul pentru picioare se poate apropia sau depărta, în funcţie de înălţimea persoanei.

BARA DE SUSŢINERE

Bara de susţinere oferă suport în timpul antrenametului. Adiţional, pe bară se poate adăuga şi un suport pentru sticla de apă pentru antrenamentele mai lungi. Schiorii mai avansaţi pot da drumul bării de susţinere în timpul antrenamentului.

SPECIFICAŢII TECHNICE

SIMLATORUL DE BAZĂ

Suportul de bază
Cărucior Tip B
Suport pentru picioare x 2
Bară de susţinere
Sistem complet pentru antrenament

Dimensiuni şi greutate pachet:
L 180cm x W 70cm  x  H 30cm, greutate 42kg

Asambalat
L 178cm  x  W 68cm  x H 125cm, greutate 40kg

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.